Sunday, 21 August 2011

Production hause...

Alahai weekend ni sibuk memanjang. Sabtu p shooting sikit......bkn jadi model. Ambil gambo2 building di kpg ni, tadi baru aje siapkan Video Klip. Ni antara ciri2 nak lwn Dato Yusof Haslam, nak create production house la  kan. Modal plak x ade...but dlm biz modal belakang kira, company RM2 boleh buat Highway berjuta2. As long yg penting projek dpt, barule..... semua sudi berkawan, tambah2 lagi bank2 la kan......

N3 ni x ade mcm tu, cuba dpt assignment last minute utk Pre Depature briefing di Msia.... alah program utk adik2 nak mai ke UK. Selalunya program ni diadakan setiap tahun, kali ni kena perkemas strategi agar dpt adik2 idea bila mai ke UK, especially Oxford. Rasanya program ini utk Undergrad..... may be PostGrad pihak sponsor sendiri2 dah bagi info.

So teman pun buatle Video Klip dlm 4-5 minit, boleh tahan jugakan. Cuba2 je x pandai, sebab bende2 ni kena kreatif baru la cantik&tertarik. Nasib baik ade bnyk juga koleksi gambar2 aktiviti di Oxford. Cuma kekurangan gambar2 tourist attractions.....sebab yg ade tu bnyk gambar family. Tu yg kena shoot semula. But sempat juga belajar nama2 building Oxford ...mari kita lihat.

Boldenian Library 


 Sheldonean Theatre...PM bg ucaptama di sini


 Natural Museum.... x sempat masuk lagi



 Department of Materials.... Oxford U


InOrganic Chemistry Building, ada PG akan dtg very very soon.... x sure ni ke tempat research beliau for the next 3-4 years. All the best... 


Nama College yg terpampang tu...

New Building of Oxford Centre for Islamic Studies(OXCIS). Ni just 5 minutes walking from my house. Ade mosque juga dlm ni. Not sure bila nak buka.


Mostly Oxford U punye department dlm satu area bg course engineering, physic, chemical & etc kat South Park tu la.... Ada juga yg terpisah seperti IBME, OXCIS


Yg kat bawah ialah Oxford Brookes Uni. Ia pun berterabur kampusnya, yg di bawah kat Headington. Banyak student Msia study Architecture kat sini. Ade juga kat Wheatly agak jauh ini ade buat automotif, nuclear-part of it, business.  





Nak tengok Video Klip yg sangat simple tu nanti la pre-depature program habis next week baru start. Hope boleh menang hadiah...sebab submit tugasan. Selamat berbuka

1 comment:

  1. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you got to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Get your ex CRAWLING back to you...?

    ReplyDelete