Tuesday, 20 September 2011

£1.50 per session

Bola-bola tak ade keje lain...bila ramai anak lelaki most of conversation just about football. Alah awak pun sama juga dulu...masa kocik2, cuma sekarang terlalu banyak 'tools' seperti PS3, XB360, Wii, itu yg dlm rumah but kat luar pun ape kurangnya.

Jika cakap pasal bola pd kanak2 semua nak main tak kira la pandai or tidak. Itu sebenarnya just for fun, develop confident in the early age. Kalau tak percaya bukan semua yg main bola ni tau pun... but culture dia utk motivate.....

Good try!!!!
Unlucky!!!
Never mind try again

Idak le mcm kita main kat Msia yg sepak tak kena pun kena marah. Ingat masa main U'12, ayoo ayoo.... memang tak sama langsung. Kat sini kdag tu yg main sepak pun tak kena, bg aku kira menyemakkan padang. But Mat Salleh ni boleh accept dan motivate dia orang. Memang tengok tak percaya..... ini cara mereka drive energy anak2 lelaki yg banyak ni sambil develop self esteem. Sapa yg hebat2 akan groom as professional player...

So anak aku yg ke3 -Amat pun tak ketinggalan, jadi aku pun hantar dia join team yang berharga £1.50 per session. Apa tu...... ada coach ajar pd pukul 6pm until 7pm.... then bayar le kepada coach or person incharge kat padang tu. Simple je...... dulu £1.00 per session, but now harga dah naik. For  sure bdak2 tu happy giler...

Jom tengok aksi2 mereka...sorry le pakai BB je..lupa nak bawa kamera

Football pitch d Northway-ada 2 padang bola size dewasa. Sunday fully occupied...... Asian Filipino je p Church or gathering kat belakang tu


 Team U'8


Messi New Marston..bersungguh berlatih


Amat character dia buat sesuatu dgn bersungguh especially bila main game. In fact dia yg ajar game computer kat abang2 dia. 1thn dulu, dok tanya aku macamana nak main. But now...dia jadi sifu, even though tak pandai baca  lagi


Badrul Messi id fb dia....pandai2 aje tukar


Part ni yg paling suka



Bersungguh2 dgn aksi tolak menolak. Dari segi ketinggian almost sama...but..amat still kurus.

Hope yg penting dia enjoy and indirectly learn to speak better English ascent. Bye

2 comments:

  1. Yep..hang boleh buat konsep ni kat MiRi... Ngap Sayot..lama tak kedengaran

    ReplyDelete