Monday, 26 December 2011

Boxing Day 2011

26 Dec 2011 merupakan Boxing Day yg terakhir dlm perjalananku di UK. Insaallah kami akan mula berkemas2 utk pulang ke TanahMelayu next year sekitar May. Rindu juga lama tinggalkan keluarga di sana, begitu juga amat teruja nak tengok teratak kami. Bg aku sudah 2x pulang ke rumah, sempat juga menjengah namun hanya seketika. Saat ini dah ada pula tiles2 di rumah yg dah terangkat. Tak sampai 2thn dah jadi mcm tu. Jika d UK warranty 10thn, developer cover. So senang le, but di negara kita hanya 1thn itupun entahle. So kalu yg x jujur tu mcm2 yg terjadi. Semasa menyewa dulu, rumah baru 6bln dah bermacam ragam. Knape kita x boleh buat mcm tu...yek!!!!

Berbalik semula ke Boxing Day, destinasi kami ialah Swindon yg terdapat Designer Outlet. Kenapa Swindon!!!!!!Yg best ia stesen keretapi lama dan bertutup maka tidak le kesejukan dlm winter yg nasible idak sejuk. But miss la tiada winter... Kami bergerak agak lewat sekitar 8am dan smpai 9am dan terus aje shopping. Ada juga kedai di buka pada 6am tu yg kira belum masuk waktu subuh. Tak pasti betul2 ade boxing ke..... or betul2 harga2 runtuh. But d Oxford Streeet, London katanya ade yg terbunuh. Idak tahu le sebab apa, jika pasal berebut-rebut memang tidak berbaloi.

Anak2 ni sudah pandai ingin membeli2, ana ni saja mencari blazer2 yg cantik. Kat sini banyak pilihan, sampaikan 1 kedai dah berpuluh2 jenis. So mudah sikit pilih2 tu..... layan.


Ramai juga yg berboxing, but tenang 
 Saja kenangan... banyak kali dah
 Cantek kan..
Dua beradik nak....pandai teriak


Ikut pilihan memang banyak, dr segi harga kena periksa poketla. Ada juga dgr Mat Salleh borak yg harga sama je, may be stok lama depa release or harga buang. But kasut2 ni NIKE MERcury memang cantek dan harga hanya 15pound. Bayangkan le.....

Boxing2 jgn sampai KO...dlm erti kata bankrap le. Bye


** Add sikit, jika nak makan boleh cuba kedai TROY BBq http://www.troybbq.co.uk/ . Kebab yg dibeli memang banyak betul daging kambing for size small dgn hanya GBP3.50. Which yg wife dok cakap dulu2 kat tempat mula2 kita beli memang banyak daging kambing.....rupanya kat sini. Boleh TRY EAT baru boleh komen.

1 comment:

  1. There is SHOCKING news in the sports betting world.

    It's been said that any bettor must watch this,

    Watch this now or stop placing bets on sports...

    Sports Cash System - Advanced Sports Betting Software.

    ReplyDelete